O nas

Smo slovensko podjetje s tradicijo na področju montaže, varjenja, elektro instalacij, ter ostalih storitev. 

Naš uspeh sloni na številnih izvedenih projektih z mnogimi tujimi naročniki v Nemčiji, Italiji, Belgiji in ostalih evropskih državah, s katerimi smo ustvarili močne vezi, ter se izkazali kot pošten, zaupanja vreden in kvaliteten poslovni partner. 

01

KVALIFICIRANO OSEBJE

Naši zaposleni so usposobljeni za delo na lokaciji naročnika, ter poskrbijo, da je projekt od samega začetka za našega naročnika čim manj obremenjujoč.

02

qualtity work

It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control.

03

loyalty

It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control.


Naša prednost so naši zaposleni

Hkrati se zavedamo, da uspeh podjetja leži prav v zadovoljstvu zaposlenih, katero se odraža v učinkovitosti in doseganju uspehov – tako osebnih kot poslovnih. V našem podjetju se trudimo zagotoviti prijetno delovno okolje, ki zaposlenim omogoča profesionalni, ter osebni razvoj in napredek.


Naša misija

Kvalitetno izpolnjevanje želja, potreb in zahtev naših priznanih strank širom Evrope, katerim kot zanesljiv in kvaliteten partner pomagamo pri izvrševanju projektov, ter doseganju zastavljenih ciljev. 


Kontakt za poslovne partnerje

Iščete zanesljivega partnerja za izvedbo vašega projekta? 

Kontaktirajte nas in posvetili se bomo vam, ter vašemu projektu in našli skupno pot, do njegove uresničitve.


Vstopite v stik z nami!

Telefonska številka:
+386 40 707 819 
E-mail:
info@montvolt.com

Back to top